INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Au vrut cu orice preț să-l vândă, el a vrut să rămână și să ducă echipa în Europa » "Am primit oferte care mă amețeau"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 12:38

Atacantul columbian al lui AC Milan, Carlos Bacca, a înscris 3 goluri în victoria obținută duminică, în prima etapă din Serie A, contra lui Torino, scor 3-2.

Clubul din Milano a vrut cu orice chip să-l vândă pe vârful de 29 de ani în această vară, dar jucătorul a dorit să rămână și nu regretă decizia luată.

N-au fost puține ofertele venite pentru columbian, iar fotbalistul recunoaște: "Mi-au fost făcute propuneri care mă amețeau, foarte bune din punct de vedere financiar. Impresarul meu era sunat întruna. Dar eu m-am maturizat și am rămas permanent cu picioarele pe pământ.

M-am gândit că trebuie să rămân la Milan, am venit aici pentru a realiza un obiectiv, să duc echipa în Europa, și voi munci pentru asta. Putem crește, mereu putem îmbunătăți ceva, trebuie să fim ambițioși și să dăm totul".

AC Milan a transpirat serios pentru victoria la limită obținută pe teren propriu în fața lui Torino. Golurile echipei lui Montella au fost marcate de Bacca ('38, '50, '62-pen). Pentru torinezi au înscris Belotti ('48) și Baselli ('90+1).  În minutul 6 al prelungirilor partidei, goalkeeperul de 17 ani, Gianluigi Donnarumma, a parat un penalty al lui Belotti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  22 August 2016, 13:46

*** de arbitru a facut tot posibilul ca Milan sa nu castige, de la tolerarea jocului brutal a lui Torino pana la acel penalti de-a dreptul hilar unde jucatorului lui Milan (care a si fost eliminat) i-a fost rupt tricoul!!! Juventus dupa bunul obicei se pregateste din timp sa contracareze viitoarele investitii de la Milan!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  22 August 2016, 13:34

E incredibil Bacca. E inima acestei echipe. Inca de anul trecut o duce in spate! Respect Bacca! Forza Milan!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează