INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Bale a intrat în spiritul Crăciunului » Ce a făcut cu mingea cu care a înscris 4 goluri în meciul cu Rayo

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2015 16:00

Gareth Bale a înscris patru goluri în meciul cu Rayo Vallecano, terminat cu un neverosimil 10-2 pentru galactici. A fost primul ”poker” din cariera galezului, astfel că a ales să sărbătorească într-un mod deosebit.

După meci, Bale a luat acasă mingea semnată de toți coechipierii, așa cum e tradiția după realizarea unei astfel de performanțe. 

Bale sărbătorește Crăciunul în familie, și a ales să împodobească bradul chiar cu mingea din meciul cu Rayo. Acesta a postat pe contul său de twitter o imagine cu pomul ornat, alături de descrierea: ”Ultimul detaliu! Casă, dulce casă!”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1289451157747354
Andrei Sirghi  •  22 Decembrie 2015, 18:23

Pe arbitrul de la meciul respectiv la apucat mai devreme spiritul craciunului. Ce patesti daca te numesti Rayo Vallecano, aka nobody, si ai tupeul sa dai 2 goulri (!) in 2 minute(!) pe Bernabeu. O iai in freza instant, 2 cartonase rosii si penalti pana in minutul 30. Mi scarba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close