INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Bale spune adevărul despre relația cu Ronaldo, după dezvăluirile presei spaniole

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 11:14

Gareth Bale a salvat-o pe Real Madrid, scor 3-2 în meciul cu Rayo Vallecano, după ce madrilenii fuseseră conduși cu 2-0. Echipa sa rămâne la un punct în spatele Barcelonei și a lui Atletico Madrid, așteptând un pas greșit al acestora.

Galezul a ținut să nege speculațiile în ceea ce privește relația sa cu vedeta echipei, Cristiano Ronaldo. Presa spaniolă a scris în mai multe rânduri că cei doi nu s-ar înțelege deloc. Bale spune însă că portughezul l-a ajutat enorm de când s-a transferat la Madrid. "Cristiano vorbește engleză și m-a ajutat mult când am ajuns aici. Avem în comun și faptul că am jucat în Premier League. Ne înțelegem foarte bine. Nu am avut nici măcar o dată vreun conflict cu el".

În ianuarie 2015, la un meci cu Espanyol, pe "Bernabeu", când Real Madrid conducea cu 2-0, Ronaldo i-a reproșat lui Bale că a fost egoist la o fază la care a ales să șuteze la poartă, când portughezul era mai bine poziționat. Cristiano s-a enervat și l-a certat pe Bale. "Ronaldo e o persoană foarte pasionată de ceea ce face, toți știu asta. Uneori poți lua o decizie greșită, dar asta nu înseamnă că m-am certat cu el", a spus Bale după acea partidă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 Aprilie 2016, 12:05

Se vede din avion ca Bale si Benzema sunt egoisti, joaca cu capu in pamant, il invidiaza si il pizmuiesc pe CR7.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează