INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR 2019

BALONUL DE AUR 2019 // FOTO Leo Messi nu se oprește aici: „Sunt conștient de vârsta pe care o am, dar încă vreau să mă bucur de fotbal”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 22:39

BALONUL DE AUR // Leo Messi (32 de ani) a câștigat al șaselea trofeu din carieră și a devenit cel mai titrat fotbalist din istorie! Celelalte distincții au venit în anii 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015. 

Leo Messi s-a distanțat de Cristiano Ronaldo în ierarhia all-time. A primit Balonul de Aur din partea câștigătorului de anul trecut, Luka Modric, apoi, vizibil emoționat, a ținut un mic discurs. 

„Vreau să mulțumesc clubului, colegilor, jurnaliștilor și tuturor celor care m-au ajutat în acest drum. În urmă cu 10 ani primeam primul Balon de Aur. Îmi amintesc că am venit aici cu cei trei frați ai mei, aveam doar 22 de ani și nu visam la așa ceva. Acum îl primesc pe al șaselea, într-un moment total diferit al vieții. Sunt alături de soția mea, de copii, de fratele meu și de nepoți.

În tot acest timp, niciodată nu am renunțat la a visa, am avut mereu dorința de a evolua de la o zi la alta. Sper să rămân la fel și în anii care urmează. Sunt conștient de vârsta pe care o am, dar simt că am mulți ani înainte. Vreau să mă bucur de fotbal, de familia mea și de colegi”, a declarat Messi în momentul acceptării trofeului.

„Sunt pe podium cu Messi și Cristiano, nu pot nutri alt sentiment decât respect. Am fost aproape de ei și voi continua să lupt pentru a rămâne la același nivel. Niciodată nu am crezut că pot concura pentru acest trofeu. Cariera mea a fost dificilă, nu am avut un start bun, dar nu am renunțat niciodată. Sunt foarte mândru de mine și vreau să fiu pe această scenă și anul viitor”
- Virgil van Dijk, ocupantul locului secund

Vezi și: 

BALONUL DE AUR 2019 // VIDEO+FOTO Leo Messi, de șase ori FABULOS! A câștigat din nou „Balonul de aur” și e liderul ABSOLUT

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nestramutat
nestramutat  •  03 Decembrie 2019, 09:10
Postat de Clau Alex Berdei pe 03 Decembrie 2019, 00:17

Bravo Messi.Era logic ,ca va castiga.Pt hateri numai de bine.Vine si al 7-lea in urmatorii 2 ani.

Deci daca cineva are alta parere inseamna ca e hater, mda... Logica de agricultor...

pote
pote  •  03 Decembrie 2019, 05:25

Nr.1 .

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  03 Decembrie 2019, 00:17

Bravo Messi.Era logic ,ca va castiga.Pt hateri numai de bine.Vine si al 7-lea in urmatorii 2 ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează