INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL

"Balonul de Aur" din 2014, criticat de un român: "Nici Messi, nici top modelul de Ronaldo nu se compară cu Hagi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 12:26

Fost jucător la Rapid, Dinamo şi Steaua, Adrian Matei, 47 de ani, l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo şi a făcut o comparaţie între starul portughez, Lionel Messi şi Gheorghe Hagi.
"Nu-mi plac jucătorii străini, nu-mi plac antrenorii străini. După mine, sînt cei mai proşti din lume. Eu aş merge pe jucătorii români, pentru că din ăştia scoţi ceva. Credeţi că se compară Cristiano Ronaldo cu Balaci, cu Hagi, cu Boloni, Tudorel Stoica, Cămătaru, Cârţu, Ungureanu, Bărbulescu etc?

E de imagine asta, i-au operat ăia faţa, că avea numai coşuri. Are viteză, e atletic, dar Messi îl face terci pe metru patrat, ăla e fotbalist. Eu am jucat împotriva lui Hagi, nici Messi nu dă pasele pe care le dădea Hagi. Nea Liţă Dumitru avea acelaşi şut pe care îl avea Hagi, şi cu stîngul şi cu dreptul.

Te întreba unde voiai să-ţi dea mingea. Îţi spun, nici Messi şi nici top modelul de Ronaldo nu se compară cu Hagi. Fotbaliştii români pe care i-am prins eu erau fotbalişti adevăraţi. Şi să nu vă mai spun ce generaţii au fost înainte de mine", a spus Adi Matei pentru sptfm.ro.

Adrian Matei a strîns 119 meciuri în tricoul Rapidului, 63 de jocuri în echipamentul lui Dinamo şi 65 de partide pentru Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  12 Martie 2015, 21:45
Postat de krystyan001 pe 12 Martie 2015, 07:25

Balaci a fost peste Hagi, si Dobrin, Ar trebui sa-i pupe piciorele lui Lucescu ca la scos din cacat, dar e mandru si nu recunoaste, iar sa-l compari cu Mesi cred ca a-ti luato rasna

daca Hagi juca la rapid cu siguranta era cel mai mare,dar cum esti subiectiv.....

gabrita
gabrita  •  12 Martie 2015, 14:01

Messi este apogeul, mai sus nu se poate in momentul de fata. Baiatul este geniu, are o viziune incredibila a jocului, sclipiri, ruperi de ritm, pase extraordinare, are n goluri marcate dupa ce a driblat toate apararea...este pur si simplu prea bun. In momentul de fata este cu frana de mana trasa pt ca a obosit dupa 10 ani la cel mai inalt nivel dar chiar si asa ramane nr 1.

krystyan001
krystyan001  •  12 Martie 2015, 07:33

Fratilor, ce aveti cu Mesi, voi nu vedeti ce face cu mingia pe teren, si la relanti si in regim de viteza, e MESERIAS,

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close