INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Balotelli a povestit singura întâlnire cu Klopp la Liverpool: "Adio! Nu ne vom mai vedea vreodată"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 10:52

Evoluțiile din ultimul timp l-au adus pe Mario Balotelli din nou în prim planul fotbalului mondial.

Acesta povestește pentru despre singura întâlnire pe care a avut-o cu antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp: "Klopp nu mă cunoaște. Am vorbit cu el o singură dată, când mi-a spus să merg în altă parte, să muncesc din greu și să mă întorc. Așa că i-am spus «Adio, nu ne vom mai vedea vreodată»"

Italianul a mai declarat că Liverpool și Milan nu erau cele mai bune medii de dezvoltare pentru el: "Nu a fost vina nimănui. Nu erau mediile ideale pentru mine. Nu am făcut greșeli din punct de vedere al comportamentului sau al jocului, dar m-am accidentat și asta nu am putut controla."

Mario Balotelli evolează acum pentru Nice, liderul din Ligue 1, unde a reușit să marcheze de 6 ori în cele 5 partide disputate. În victoria din week-end împotriva lui Lorient, scor 2-1, italianul a înscris golul decisiv în minutul 86, apoi a fost eliminat în prelungirile partidei.

Comisa de Disciplină a analizat cazul, iar suspendarea i-a fost retrasă. Astfel, acesta va fi disponibil pentru partida de pe teren propriu, de pe 14 octombrie, împotriva lui Olympique Lyon.

Balotelli a marcat 33 de goluri în  77 de partide disputate pentru AC Milan, iar pentru Liverpool a înscris doar de 4 ori în 28 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează