INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Balotelli nu se dezminte! » Italianul a comis-o din nou: i-a lovit maşina lui Mino Raiola

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 11:17

Deşi trece printr-o perioadă excelentă la noua sa echipă de club, Nice, Mario Balotelli nu se dezminte în afara terenului. Mino Raiola, impresarul său, a povestit cum atacantul italian i-a împrumutat maşina și i-a lovit-o la scurt timp.

"Mario e nebun, dar îl iert de fiecare dată pentru că e băiat bun. Într-o zi mi-a cerut să-i împrumut maşina mea, un Bentley. I-am spus «Mario, dă două goluri cu Marseille şi mai vorbim!»

Bineînţeles, am uitat de asta, dar la câteva zile m-a strigat soţia şi mi-a zis că e Mario la telefon. L-am auzit, avea o voce foarte bucuroasă: «Mino! Cheile!». Mă tot întrebam la ce se referă, dar mi-a zis: «Cheile de la Bentley. Am înscris două goluri, nu?»

I le-am dat.

S-a dus cu ea la clubul de yacht, iar când s-a întors a lovit-o de un stâlp. M-a sunat şi mi-a zis: «Mino, îmi pare rău...». L-am iertat, nu pot să fiu supărat pe el", a povestit agentul jucătorului, pentru Il Giornale.

Raiola e convins că Balotelli poate reveni la nivelul care l-a consacrat, având în vedere că s-a schimbat şi a pus fotbalul pe primul loc.

"Pot garanta că încă poate deveni un campion. De un an şi jumătate a pus fotbalul pe primul loc. Naşterea fetiţei sale l-a schimbat", a mai adăugat acesta.

După perioada ratată la Liverpool, cormoranii l-au împrumutat pe Balotelli la Nice, formaţie din Ligue 1. Atacantul pare că s-a adaptat excelent, reuşind să înscrie 5 goluri în 4 partide, două chiar împotriva lui Marseille, în meciul la care făcea referire impresarul său.

  • După 7 etape, Nice pe primul loc în Franţa, cu 17 puncte, la 4 lungimi distanţă de campioana din ultimiele sezoane, Paris Saint-Germain.

sursa: ilgiornale.it, football-italia.net

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează