INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Barbara Berlusconi este încîntată de noul Milan al lui Filippo Inzaghi: "N-am mai văzut demult aşa ceva!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 12:24

Fiica lui Silvio Berlusconi, Barbara, este încîntată de cum arată echipa "rosso-nerilor" de cînd a fost preluată de către Filippo Inzaghi şi se aşteaptă la o nouă victorie în meciul cu Juventus de sîmbătă.

Vice-preşedinta celor de la AC Milan se felicită pentru decizia luată în această vară, cînd l-a adus pe Filippo Inzaghi la cîrma echipei.

"Demult nu am mai văzut o atmosferă atît de plăcută la Milanello. Am găsit mult entuziasm şi voie bună. Inzaghi este un foarte bun motivator, creează foarte mult entuziasm în jurul lui. Se sfătuieşte cu toată lumea. De altfel, între el şi tatăl meu s-a creat o relaţie specială", a declarat Barbara Berlusconi pentru Gazzeta dello Sport.

AC Milan primeşte sîmbătă vizita celor de la Juventus, de la ora 21:45. Pentru echipa lui Inzaghi va reveni El Shaarawy, care a fost accidentat şi sunt şanse mari să debuteze şi Fernando Torres.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
21lva
21lva  •  18 Septembrie 2014, 13:11

"de mult", analfabetule. Du-te la sapa, urmeaza-ti vocatia.

guderian
guderian  •  18 Septembrie 2014, 13:00

Daca tot nu mai e Pato la echipa, poate o arde Torres pe fatuca. E garantia ca va fi titluar, asa cum era Pato care nu mai juca nimic, dar avea grija de panarama asta.

guderian
guderian  •  18 Septembrie 2014, 13:00

Daca tot nu mai e Pato la echipa, poate o arde Torres pe fatuca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează