INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barca îşi asociază numele cu un cleric islamist: "Hitler a fost pedeapsa pentru evrei! Orice atac asupra SUA este justificat" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Barcelona a semnat un contract-record de sponsorizare cu o fundaţie din Qatar care îi asigură un venit de 150 de milioane de euro în următorii 5 ani.

Acordul rezolvă o parte din problemele financiare ale grupării catalane, însă deschide o altă discuţie legată de oportunitatea asocierii cu organizaţia arabă. Jurnaliştii iberici au descoperit o legătură care ar putea stîrni un val imens de critici la adresa conducătorilor clubului azulgrana.

Astfel, Qatar Foundation, societate care se ocupă în principal cu acte de caritate şi burse acordate studenţilor de excepţie, are legături cu un cleric islamist. Yusuf Al-Qaradawi, 84 de ani, şi-a declarat în repetate rînduri aversiunea faţă de evrei şi a şocat comunitatea internaţională în momentul în care a spus că Hitler nu a fost altceva decît pedeapsa lui Dumnezeu pentru "această specie".

Mai mult, Al-Qaradawi, în numele căruia Qatar Foundation acordă burse anuale de studiu, a cerut uciderea femeilor israeliene însărcinate şi a găsit drept justificat orice atac împotriva Americii!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rippersash
rippersash  •  13 Decembrie 2010, 19:18

Lasa ca e bine ca echipele sa fie sponsorizate de frme gen bwin care fac munti de bani negri dupa urma echipelor sponsorizate.SI nu in ultimul rand faptul ca a fost asociat in trecere cu un asemenea personaj nu are nici o relevanta cu imaginea de ansamblu.Stirea a fost raspandita de jidani cu siguranta

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Decembrie 2010, 17:35

chr508, pe langa faptul ca nici nu e adevarat ce zici tu acolo....daca ar fi fost adevarat, ai fi avut o mare surpriza: ar fi omorat si rapidisti, nu doar evrei. stii tu foarte bine la ce ma refer...arian mic ce esti tu...

sandi
sandi  •  13 Decembrie 2010, 17:12

evreii cui dau bani, sau mai bine zis cui fac ei bine? isi fac bine doar lor......asa cum ei spun numai lucruri rele despre arabi asa si arabii pot spune despre ei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează