INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a dat de greu! Catalanii trebuie să dea 150 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Neymar

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2017 16:19

Borussia Dortmund joacă dur, dar Barcelona nu cedează și vrea 150 de milioane de euro pentru Ousmane Dembele! Atacantul francez, 20 de ani, se vede deja pe Camp Nou. Iar un prieten a postat în spaniolă: ”Semnează”.

Vânzarea lui Neymar, 222 de milioane de euro, nu-i face deloc viața mai ușoară Barcelonei când negociază un nou transfer. Toate cluburile ridică prețurile la maximum pentru jucătorii lor. Dortmund e unul dintre ele.

O delegație catalană tratează deja în Germania cu BVB pentru Ousmane Dembélé, oficialii blaugrana întâlnindu-se la hotelul Sheraton din Düsseldorf cu președintele Watzke.

Pretențiile Borussiei i-au uluit: nemții nu vor mai puțin de 120 de milioane. E suma minimă de la care discută. Și s-ar putea ajunge la 150! "E o nebunie!", ar fi comentat ibericii, gândindu-se că Dembélé a ajuns în Bundesliga în 2016 în schimbul a 15 milioane! Totuși, nu dezarmează și continuă negocierile.

Al doilea cel mai scump transfer

Atacantul francez, 20 de ani, sub contract cu galben-negrii încă 4 sezoane, s-a hotărât. Visează să evolueze pe Camp Nou. A șters de pe conturile sale de Twitter și Instagram orice legătură cu BVB. În timp ce Moustapha Diatta, cel mai bun prieten la Dortmund, care joacă la echipa secundă, a postat pe o rețea de socializare: "Semnează!". În spaniolă. Anunțând viitorul transfer. Al doilea cel mai scump transfer din istorie! 

30 trebuie să-i mai plătească Dortmund lui Rennes pentru Dembélé ca bonusuri de performanță și procent din transferul la Barcelona

Dembélé la Dortmund 2016-2017

49 de meciuri*
10 goluri
20 de assisturi
169 de minute pentru un assist
47% driblinguri reușite
* Toate competițiile.

Coutinho l-a anunțat pe Klopp că pleacă

Acest caz pare mai simplu. Iar Liverpool ar ceda mai ușor decât Dortmund. Coutinho i-a spus managerului Klopp că vrea să se transfere la Barcelona și ar putea ajunge pe Camp Nou în această săptămână, pentru o sumă care depășește 100 de milioane. Impresarul brazilianului, Giuliano Bertolucci, a fost în capitala Catalunyei, stabilind ultimele detalii ale contractului. 

"Suntem nerăbdători să-i avem pe Dembélé și Coutinho. Ar fi perfect dacă i-am prezenta pe amândoi în același timp, ar avea un mare impact. Dacă pleacă Neymar, trebuie să iei doi jucători" Lobo Carrasco, fost jucător Barcelona

 

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  09 August 2017, 18:59
Postat de ungurul_vesel pe 09 August 2017, 17:25

Barcelona nu cedează și vrea 150 de milioane de euro pentru Ousmane Dembele! Cu asta ati spus tot...pentru a vrea 150 de milioane pe el cred ca mai intai trebuie sa-l detina.

Exact !!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  09 August 2017, 17:25

Barcelona nu cedează și vrea 150 de milioane de euro pentru Ousmane Dembele! Cu asta ati spus tot...pentru a vrea 150 de milioane pe el cred ca mai intai trebuie sa-l detina.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează