INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚARE

Barcelona, amenințată cu o plângere la FIFA, după ce l-a abordat pe Dembele!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 10:19

Directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, a amenințat că echipa germană va depune plângere la FIFA în cazul în care Barcelona va negocia cu Ousmane Dembele (20 de ani) fără acordul nemților.

 Șefii lui Dortmund au fost deranjați de abordarea catalanilor și amenință cu o plângere la FIFA în cazul în care Barcelona va continua ofensiva pentru semnătura lui Dembele fără a discuta cu actuala echipă a mijlocașului francez.

" Ousmane Dembele are un contract pe termen lung și este parte a planurilor noastre de viitor. Nu au existat negocieri, el va juca pentru Borussia și în sezonul următor. Dacă nu vom fi contactați (n.r. de cluburile interesate), suntem gata să mergem la FIFA", a afirmat Michael Zorc pentru waz.de.

Dembele a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din atacul Borussiei sezonul trecut și a atras atenția catalanilor, care ar fi luat legătura cu impresarul fotbalistului și ar fi negociat un transfer pe Camp Nou.

Presa spaniolă a scris zilele trecute că Dembele s-a înțeles cu Barcelona pentru un contract valabil pe 5 sezoane, iar vicecampioana Spaniei ar fi gata să ofere până la 70 de milioane de euro pentru un transfer.

Dembele a fost transferat de Dortmund vara trecută de la gruparea franceză Rennes, pentru suma de 15 milioane de euro și are contract cu Borussia până în 2021.

49 de meciuri
a jucat Dembele în tricoul galben-negru sezonul trecut, marcând de 10 ori și reușind 21 de pase decisive

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close