INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona ar putea cheltui o avere pentru Semedo! Ce sumă ar avea, de fapt, de încasat Benfica

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 11:04

Barcelona l-a cumpărat pe fundașul dreapta de 23 de ani cu 30,5 milioane, dar va achita și un bonus de 5 milioane de fiecare dată când acesta atinge 50 de meciuri în cei 5 ani de contract.

Barcelona și-a rezolvat problema fundașului dreapta, îl are pe lusitanul Nélson Semedo, dar ar putea da o avere pentru el în final. Deocamdată, suma de transfer este 30,5 milioane de euro. Mai exact, 30.569.728 euro. Însă Benfica a vrut mai mult de atât, reușind să obțină o clauză interesantă.

Dacă Semedo atinge 50 de meciuri în tricoul blaugrana, clubul "vulturilor" mai primește 5 milioane de euro. Nu doar prima oară. De fiecare dată când apărătorul în vârstă de 23 de ani joacă 50 de partide (minimum 45 de minute pe întâlnire), plata se repetă până la a doua prelungire a angajamentului, dezvăluie cotidianul portughez Record.

În cazul în care Nélson adună 40 de jocuri pe sezon în primii 5 ani, Benfica va câștiga încă 20 de milioane. Cu condiția ca Barcelona să nu-i înnoiască de două ori contractul mai repede pentru a micșora suma totală.

47 de meciuria jucat Semedo sezonul trecut la Benfica (2 goluri și 12 assisturi)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează