INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona are ghinion la portari » Goalkeeper-ul adus în această vară s-a accidentat la spate!

Articol de - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 23:50

Neymar a suferit o fractură la apofiza transversă, goalkeeperul neamţ are doar fisură, dar tot stă 3 săptămîni. Şi ratează startul Primerei.

N-are noroc Barca la transferuri. Suarez e suspendat pînă pe 25 octombrie, Vermaelen a fost luat accidentat, avînd o leziune la ischiogambierii coapsei drepte (o lună out), iar Ter Stegen iese şi el din lot.

Portarul, lovit în spate la antrenament pe 12 august, a suferit o fisură la apofiza transversă a celei de-a 3-a vertebre lombare. Şi neamţul de 22 de ani, cumpărat cu 12 milioane de euro, nu poate să joace trei săptămîni.

Ter Stegen n-a fost atît de ghinionist ca Neymar. Agresat de columbianul Zuniga în "sferturile" CM, brazilianul a avut o fractură la apofiza transversă a aceleiaşi vertebre lombare.

"Mă simt iarăşi fotbalist"
TAS nu i-a ridicat suspendarea lui Suarez, care l-a muşcat pe Chiellini la Mondial, însă i-a permis să se antreneze şi să joace în amicale. Ieri, uruguayanul a făcut prima şedinţă de pregătire cu Barca. "Mă simt iarăşi fotbalist şi sînt fericit", a declarat Luisito. "Am greşit şi plătesc. Dar i-am cerut scuze lui Chiellini şi vreau să uit acel episod".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bobinatul
bobinatul  •  16 August 2014, 11:18
Postat de para.para pe 16 August 2014, 09:27

Ghinion are doar familia lui Theodor Jumătate, pentru ca acesta s-a nascut viu. Cat despre Barcelona, nu poate fi ghinion cu Suarez cand, toata planeta stia ca e suspendat si mai mult ca sigur si Barca stia.

Sau cu vermalen pe care l-au cumparat stiind ca este accidentat

para.para
para.para  •  16 August 2014, 09:27

Ghinion are doar familia lui Theodor Jumătate, pentru ca acesta s-a nascut viu. Cat despre Barcelona, nu poate fi ghinion cu Suarez cand, toata planeta stia ca e suspendat si mai mult ca sigur si Barca stia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează