INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona face transferul anului » Catalanii vor să cumpere un jucător de la Manchester United

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 15:59

Barcelona vrea să se întărească în vară și se interesează de serviciile lui Juan Mata.

Presa din Anglia scrie că oficialii Barcelonei au avut deja o întîlnire cu reprezentații jucătorului și au discutat despre un posibil transfer.

Mata nu trece prin cea mai bună perioadă la United, iar o revenire în Spania ar fi de bun augur pentru mijlocașul de 27 de ani.

Jucătorul mai are contract cu United pînă în 2018, iar Luis Enrique, antrenorul catalanilor, îl consideră drept perfect pentru a juca atît în linia de mijloc, cît și ca înlocuitor pentru Messi, Suarez sau Neymar.

34.000.000 €este cota lui Mata, potrivit transfermarkt.de

Spaniolul joacă la United din ianuarie 2014, cînd s-a transferat pentru 44 de milioane de euro, de la Chelsea. În spania, Mata, jucător crescut la echipa de juniori a lui Real Madrid a evoluat doar la Valencia, între 2007 și 2011.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
madalin999
madalin999  •  06 Februarie 2016, 07:48

Barcelona s-a reorientat spre mata dupa ce becali a refuzat oferta facuta pentru Adi Popa :)

cristi_oase
cristi_oase  •  05 Februarie 2016, 18:30

Si de Ivan nu au zis nimic ???

pierdeitalia
pierdeitalia  •  05 Februarie 2016, 18:17

eu nu cred ca e un transfer bun.....mata nu stie aparare deloc iar pt atac l as fi preferat pe david silva...pricum nu cred ca o sa fie un dezastru dar nici un super transfer

Vezi toate comentariile (7)
Comentează