INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA, DUMINICĂ, 21:45, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Barcelona, fără Neymar în El Clasico! Decizia care îl ține pe bară pe starul brazilian

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 17:14

Barcelona a făcut apel după ce Neymar a fost supendat pentru trei meciuri în urma cartonașului roșu văzut în meciul cu Malaga, dar demersul catalanilor nu a avut succes.

Brazilianul va rata astfel duelul decisiv pentru titlul din Spania, contra lui Real Madrid. Cele două formații sunt despărțite de trei puncte, însă madrilenii au un meci mai puțin disputat față de marea rivală.

În meciul cu Malaga, Neymar a văzut două cartonașe galbene: unul pentru că a întârziat reluarea jocului și altul pentru un fault comis asupra lui Roberto Rosales.

Deși pedeapsa normală în acest caz ar fi fost o suspendare de un meci, Neymar a fost sancționat drastic pentru că arbitrul a scris în raport că, în momentul în care a părăsit terenul, fotbalistul l-a aplaudat ironic pe arbitrul de rezervă.

Neymar a ratat deja partida cu Real Sociedad, câștigată de catalani cu scorul de 3-2 și va lipsi și în duelul cu Osasuna.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Aprilie 2017, 18:42

In mod logic pentru felul in care decurg lucrurile in La Liga, Manzano a fost desemnat la "El Clasico". Apoi se mai mira ca bascii sau catalanii vor separare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close