INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona fierbe » Leo Messi cere demisia antrenorului: ”Ori eu ori el!” Luis Enrique poate fi dat afară oricînd

Messi vrea să facă el legea în vestiar și nu-l mai suportă pe Luis Enrique
Messi vrea să facă el legea în vestiar și nu-l mai suportă pe Luis Enrique

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:30

AS nu mai are dubii asupra rupturii ireparabile dintre tehnician şi căpitan, iar conducerea blaugrana a transmis clar că, ”dacă va fi să aleagă, orele lui Luis Enrique sînt numărate”.

Messi cere capul antrenorului după doar 5 luni de colaborare cu Luis Enrique. "Ori eu ori el!" e mesajul fără echivoc transmis conducerii Barcelonei de Leo.

Ruptura e ireparabilă şi, potrivit AS, şefii clubului blaugrana i-ar fi dat ultimatum tehnicianului: "Tensiunea este tot mai mare în vestiar, orele lui sînt numărate. Dacă trebuie să aleagă, Barca va renunţa la omul de pe bancă".

Căpitanul catalanilor a fost la un pas de bătaie cu Luis Enrique la ultimul antrenament înaintea K.O.-ului (0-1) cu Sociedad. "Te aştept să discutăm în vestiar" susţine Pique că l-a auzit ţipînd pe Messi, după o ceartă dură. Mai mult, Leo s-a răstit şi la Joaquin Valdes, psihologul echipei şi om de încredere al tehnicianului. Iar gastroenterita invocată a doua zi a exacerbat conflictul.

Luis Enrique a turnat gaz peste foc, cerînd conducerii amendarea rebelului. Doar că în ajutorul lui Messi au sărit urgent "senatorii" grupului, Iniesta, Xavi şi Busquets, sporind unda seismului.

Antrenorul încearcă să pară liniştit înaintea partidei de azi cu Elche, din Cupa Regelui: "N-am primit ultimatum. Mă simt susţinut de club şi de jucători. Nu confirm şi nici nu infirm discuţia cu Messi".

L-au sunat pe tatăl lui Messi
Mourinho nu vrea să rateze ocazia de a lucra cu Messi. Potrivit postului radio spaniol RAC1, londonezii l-ar fi sunat pe Jorge, tatăl jucătorului, pentru a sonda terenul, sugerîndu-i că dacă lucrurile vor evolua rău cu Barca, Abramovici e gata să achite clauza de 250 de milioane de euro. Managerul portughez încearcă să se mişte astfel mai rapid decît rivalii interesaţi de Leo.

Echipa îi contestă metodele
Cotidianul Mundo Deportivo a prezentat ieri o listă cu regulile durului şi exigentului antrenor al Barcelonei. Luis Enrique a creat nemulţumiri tot mai mari în echipă, izolîndu-se de "senatori".
1. Anunţa lotul şi pe cei excluşi doar în dimineaţa meciului
2. S-a izolat de echipă, periculos de mult. Relaţiile sînt reci
3. Lipsa unui dialog tactic, anunţa formula cu 90 de minute
4. Obsedat că presa îl spionează. A ascuns antrenamentele într-un "buncăr"
5. Infinite schimbări de formaţie. Niciodată aceeaşi în 25 de jocuri
6. Neînţelegeri cu "greii" vestiarului, pe care i-a lăsat uneori rezerve
7. Neîncrederea jucătorilor în psihologul angajat de Luis Enrique
8. Timp redus pentru reclame şi sponsori. A generat noi conflicte în lot

"Leo Messi e cel mai bun jucător din lume, am repetat-o de multe ori. Dar există reguli pentru toţi şi îl tratez la fel ca pe ceilalţi din lot. Grupul e pe primul plan" (Luis Enrique, antrenor Barcelona)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
alexzece
alexzece  •  09 Ianuarie 2015, 12:04
Postat de the_gunner pe 09 Ianuarie 2015, 05:44

Probabil una din ultimele " fitze " ! In vreo doi ani Messi nu va mai putea face asa ceva . Deja,nu mai reprezinta un pericol iminent pt adversari. Multi marcatori au invatat cum sa-l tina la cutie .Barca ,daca mai era nevoie,stie ca nu poate conta pe Messi la infinit .Stie ca ar da o lovitura pe piata financiara daca l-ar vinde acum .Asa ca n-ar fi de mirare ca in 2015 sa-l vedem pe Messi altundeva . Amatori ???

Asa cum e el,tot are zece clase peste Sanchez,idolul vostru.Chiar:cat de atehnic mi se parea baiatul ala la Barca,si la voi e mare vedeta.Asta spune multe despre Arsenal.Daca nu scapai de tataie de pe banca,n-o sa mai vedeti Champions League multi ani de acum incolo.

the_gunner
the_gunner  •  09 Ianuarie 2015, 05:44

Probabil una din ultimele " fitze " ! In vreo doi ani Messi nu va mai putea face asa ceva . Deja,nu mai reprezinta un pericol iminent pt adversari. Multi marcatori au invatat cum sa-l tina la cutie .Barca ,daca mai era nevoie,stie ca nu poate conta pe Messi la infinit .Stie ca ar da o lovitura pe piata financiara daca l-ar vinde acum .Asa ca n-ar fi de mirare ca in 2015 sa-l vedem pe Messi altundeva . Amatori ???

valentino22
valentino22  •  08 Ianuarie 2015, 18:46
Postat de madskills pe 08 Ianuarie 2015, 12:34

Felicitari, v-ati intrecut pe voi insiva la penibilitatea de care puteti da dovada intr-un articol. In primul rand repetati de doua ori ca antrenorul e in disputa cu CAPITANUL. Messi e abia al 4 lea capitan, dupa cei 3 pe care i-ati enumerat ulterior: Xavi, Iniesta si Busquets. Doi la mana, poate sa-l sune pe ta-su lui Messi si Stefan cel Mare daca invie, nu are cum sa se duca la Chelsea din simplul motiv ca aia nu au cum sa mai dribleze fairplayul financiar cu un sfert de miliard. Trei la mana, nu trebuie sa fi Messi ca sa il contesti pe Enrique, un "antrenor" care tine pe banca vedetele pe terenul unora in fata carora n-a mai castigat Barca de 8 ani ! Restul e cancan.

Messi e al -3-lea Busquets e al patrulea...a fost si pe site-ul lor asta vara ordinea...si Messi era al -3-lea,

Vezi toate comentariile (8)
Comentează