INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona i-a găsit concurent lui Aleix Vidal din Premier League » Jucătorul a mai fost la formația catalană când era junior!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 19:56

Fundașul echipei Arsenal, Hector Bellerin, este dorit de FC Barcelona, care îl consideră în vară prioritatea sa numărul 1 pe lista de transferuri.

Clubul catalan nu a găsit în această primăvară o soluție pe postul de fundaș- dreapta după plecarea lui Dani Alves în vara anului 2016 la Juventus și accidentarea lui Aleix Vidal, care va fi indisponibil câteva luni.

În vârstă de 21 de ani, Bellerin a început fotbalul la Academia Barcelonei, unde a evoluat timp de 8 ani, iar în 2011, Arsenal Londra a plătit pentru acesta clubului catalan suma de 500.000 de euro.

Bellerín mai are contract cu formația antrenată de Arsene Wenger până în iulie 2023. Cotat la 25 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, internaționalul spaniol a debutat pentru "tunari" în 2013 și a câștigat cu gruparea londoneză o Cupă a Angliei și două supercupe naționale.

În acest sezon, Bellerin a evoluat pentru Arsenal Londra în 25 de partide, reușind 2 pase de gol.

Pentru naționala Spaniei, a debutat în 2016, strângând deja 3 apariții în tricoul echipei antrenate de Julen Lopetegui.

surse: mirror.co.uk, dailymail.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează