INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona e pregătită să revină pe piaţa transferurilor şi a pus deja ochii pe un fotbalist important

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 14:40

Ariedo Braida, directorul sportiv al catalanilor, a fost prezent la meciul dintre Juventus şi Borussia Dortmund.
Pe teren s-au aflat două dintre ţintele Barcelonei, Marco Reus şi Paul Pogba, francezul e văzut ca înlocuitorul perfect pentru Xavi.

Jurnaliştii de la Mundo Deportivo anunţă că Braida a vorbit cu Beppe Marotta, administratorul delegat al italienilor, care este dispus să se pună la masa negocierilor şi să-l cumpere pe fotbalist.

Planul ar fi ca acesta să fie cumpărat în vară şi să-l lase jumătate de an sub formă de împrumut la Juventus, după care să se transfere la Barcelona. Catalanii au dreptul să cumpere jucători abia din ianuarie 2016, după pedeapsa primită din partea FIFA pentru încălcarea regulilor unor transferuri de jucători minori.

Catalanii vor trebui să scoată mulţi bani pentru transferul lui Pogba, mai ales că impresarul acestuia a declarat că jucătorul va doborî recordul pentru cel mai scump transfer din toate timpurile, ceea ce înseamnă că Barcelona va trebui să achite peste 100 de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
eugeniustin
eugeniustin  •  27 Februarie 2015, 17:45

pogba e meserias, daca il ia barca...o sa ajunga mare de tot

ziggyman
ziggyman  •  27 Februarie 2015, 15:27

FOTBALIST MEDIOCRU...~~

ottobraun
ottobraun  •  27 Februarie 2015, 15:09

niggeru asta mirositor cel mai scump hahaha!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează