INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona îl vrea pe unul dintre cei mai doriţi fundaşi din Europa! Catalanii se luptă cu Real Madrid şi Liverpool

Theo Hernandez, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages
Theo Hernandez, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 11 aprilie 2017 16:08

Barcelona este pregătită să-l vândă pe Jordi Alba în această vară şi doreşte achiziţionarea lui Theo Hernandez, de la Atletico Madrid, pentru a putea înlocui eventuala plecare a internaţionalului spaniol, anunţă presa de la Madrid.

AS şi Marca au anunţat că Roberto Fernandez, directorul sportiv al Barcelonei, este dispus să renunţe în această vară la Jordi Alba, deoarece preţul jucătorului va scădea.

Alba a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Barcelonei în ultimele sezoane, dar şi al naţionalei Spaniei, el fiind inclus în cel mai bun "11" din lume în acest sezon, dar şefii îl vor ceda la Chelsea, cel mai probabil.

În cazul în care Barcelona îl va lăsa pe Alba să plece, cu siguranţă oamenii din conducerea clubului catalan se vor ocupa de aducerea unui fundaş stânga de mare valoare şi au deja un favorit.

Theo Hernandez este împrumutat la Alaves de la Atletico Madrid şi va juca împotriva Barcelonei în finala Cupei Spaniei, după ce a avut un sezon excelent în La Liga şi a atras atenţia cluburilor importante din Europa.

Fundaşul francez de 19 ani are o clauză de reziliere a contractului de 24 de milioane de euro, sumă pe care echipele importante sunt dispuse să o plătească.

Marca a anunţat şi faptul că Real Madrid s-a înţeles cu Hernandez la începutul lunii şi este pregătită să ofere suma necesară pentru transferul jucătorului din Franţa. Şi Liverpool este interesată de serviciile lui Hernandez.

Manuel Garcia Quillon, agentul fundaşului stânga, preferă ca Theo să ajungă pe Camp Nou, lucru pe care l-ar prefera şi fanii lui Atletico în detrimentul unei plecări la rivala din Madrid.

Theo Hernandez a bifat 31 de meciuri pentru Alaves în toate competiţiile şi mai are contract cu Atletico Madrid până în vara anului 2021.

sursa: independent.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează