INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona începe campania de transferuri! Luis Enrique a pus ochii pe un fost jucător de la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 14:00

Barcelona caută un fundaș dreapta, după accidentarea gravă lui Aleix Vidal, care va absenta până la vară.

Astfel, catalanii se gândesc să îl tranfere pe Juanfran Moreno, fundașul dreapta de 28 de ani al celor de la Deportivo La Coruna, potrivit Mundo Deportivo.

Șefii Barcei îl apreciază pe jucător pentru calitățile ofensive, pentru experiența pe care o are și pentru că lovește bine și cu piciorul stâng.

3.500.000 €este cota lui Juanfran, potrivit transfermarkt.de

Juanfran este jucătorul lui Watford, iar în vară îi expiră contractul. Juanfran este un produs al celor lui Getafe, trecând și pe la Real Madrid, unde a jucat 2 meciuri în 2010 . A mai jucat la Betis, iar în 2014 a fost cumpărat de Watford.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maric
maric  •  20 Februarie 2017, 06:53

Pai este Sergi Roberto . El ar putea juca în dreapta. Cred că nu mai trece Barcelona de PSG dar daca aduc alt antrenor trebuie fost jucător la Barcelona. Eu aș spune Philip Cocu sau Marc Overmars, pentru că numai ei știu joaca Barcelonei. Dar cel mai bine ar fi bineînțeles Diego Simeone. Iată pe cine ar trebui. Părerea mea în general eu l-aș fi lăsat pe Enrique în continuare, măcar că nu califică echipa. Forța Barca!

iosif_vs
iosif_vs  •  19 Februarie 2017, 14:58

Luis Enrique a pus ochii pe un jucator, dar cred ca si Barcelona a pus ochii pe un alt antrenor..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează