INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona își reface zidurile » 3 fundași de calibru vizați de catalani! Unul a revenit incredibil după cancer

Yeray Alvarez, dreapta, în duel cu Neymar, foto: Gulliver/gettyimages.com +1   FOTO
Yeray Alvarez, dreapta, în duel cu Neymar, foto: Gulliver/gettyimages.com

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 18 aprilie 2017 17:29

După eșecurile la scor din Liga Campionilor, oficialii Barcelonei iau măsuri și plănuiesc întăriri importante în defensivă. Pe lista scouterilor au apărut nume precum Lucas Hernandez, Malang Sarr sau Yeray Alvarez, conform El Mundo.

Asemuit cu Puyol, Yeray Alvarez, 22 de ani, a revenit în formă maximă după ce fusese diagnosticat cu cancer testicular la finalul anului trecut. Bilbao i-a prelungit contractul până în 2022, setând o clauză de reziliere de 30.000.000 € pentru cel poreclit "Leul din Baracaldo".

Comparat cu Samuel Umtiti, Malang Sarr, 18 ani, este abia la primul sezon într-un eșalon superior, dar tehnica lui excepțională îi garantează postul de titular la Nice.

Deși este cotat abia la 3.500.000 €, conform Transfermarkt, internaționalul francez de tineret ar putea ajunge la Barcelona pe bani grei, având contract cu Nice până în iunie 2021.

Lucas Hernandez, 21 de ani, pare ținta cea mai dificilă pentru catalani în condițiile în care croatul Sime Vrsaljko este deja pe făraș la Atletico. În criză de fundași centrali, Simeone nu vrea să renunțe la Lucas, al cărui clauză depășește 40.000.000 €.

Francezul nu este singurul apărător dorit de la marea rivală, Jose Gimenez, 22 de ani, fiind și el pe lista catalanilor, care au concurență din partea Realului, angrenată și ea în cursa pentru semnătura uruguayanului.

Pe lângă cei patru, printre țintele Barcelonei se mai află columbianul Davinson Sanchez (20 de ani, Ajax Amsterdam), respectiv Yerry Mina (22 de ani, Palmeiras).

De asemenea, alți doi fundași de la echipa secundă a catalanilor pot avea o șansă la seniori, Marlon Santos, 21 de ani, respectiv Santiago Bueno, 18 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează