INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPORTIVO LA CORUNA - BARCELONA 2-1

Barcelona nu mai pierduse din 2008 contra lui Deportivo! Explicațiile lui Luis Enrique pentru eșec

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 19:46

Barcelona a pierdut pentru prima oară după 9 ani pe El Riazor, 1-2 cu Deportivo la Coruna (detalii AICI), după meciul de senzație făcut miercuri în Liga Campionilor, 6-1 cu PSG.

Luis Enrique este de părere că meciul de azi a fost influențat și de partida din Ligă. 

"Ne-a lipsit luciditatea în ultimii metri și este păcat, deoarece acest meci era foarte important pentru a continua pe o linie ascedentă. Doar cine a trăit ceea ce am trăit noi în această săptămână știe ce înseamnă, dar jucătorii profesioniști trebuie să știe cum să gestioneze aceste situații.

Nu există adversari ușori. Am prevăzut că va fi dificil, un meci este mereu influențat de ce s-a întâmplat în partida precedentă", a spus antrenorul catalanilor la finalul meciului cu Deportivo, citat de Mundo Deportivo.

19 meciurifără înfrângere în La Liga avea Barcelona înaintea disputei cu formația lui Florin Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gabri80el
gabri80el  •  12 Martie 2017, 22:57

mafia pariurilor este prea mare pentru a mai intelege fotbalul in ziua de azi nu gestionarea unei partide .ciudat cum barcelona si borussia au castigat remontand turul in UCL si nu au reusit sa castige cu echipe de mijlocul clasamentului in campionat.

lionforever
lionforever  •  12 Martie 2017, 21:56

ce vina are un club dacă în arbitraj sunt promovațe toate nulitățile . să demonstrat că a fost platit sa greșească pt Barcelona ? Legat de meciul cu deportivo de demonstrează că Barcelona e o pălărie prea mare pt Luis enrique și că jucătorii joacă când vror .

fcu1948
fcu1948  •  12 Martie 2017, 21:47
Postat de Cami Nebi pe 12 Martie 2017, 21:34

Arbitru a fost Borbalan,care a dictat un penalty in meciul lui Real Madrid cu Villareal pe care numai el l-a vazut!Iar in meciul urmator cu Las Palmas,Realul a revenit si a egalat la 3 tot cu un penalty inventat.Sunt curios sa vad in seara asta in ce minut se va da penalty din senin pentru Real Madrid.Demirel Nebi.

Dușman oldum!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează