INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona pregătește o ofertă nebună » Catalanii vor un fost jucător de la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 12:12

Barcelona a scăpat în această iarnă de interdicția de a face transferuri, impusă de FIFA, iar în vară vrea să se întărească.

Potrivit presei din Spania, Barcelona vrea să îl transfere pe Mesut Ozil, actualul jucător al celor de la Arsenal.

În Premier League, Ozil este cel bun pasator, cu 16 assist-uri, ceea ce îi face pe cei de la Barcelona să îl considere perfect pentru a fi noul Xavi.

Mijlocașul neamț, 27 de ani, mai are contract cu Arsenal pînă în 2018, iar pentru moment nu a semnat prelungirea contractului. Agentul jucătorului a confirmat că Ozil primește multe oferte de la formații importante.

50.000.000 €este cota lui Ozil, potrivit transfermarkt.de

Clauză specială

În contractul încheiat între Arsenal și Real Madrid, există o clauză specială. În cazul în care Arsenal primește o ofertă din Spania pentru Ozil, Real trebuie să fie înștiințată imediat și are 48 de ore pentru a oferi cel puțin aceeași sumă.

Dacă Ozil se transferă în Spania, pentru o sumă mai mare de 50 de milioane de euro, Real va primi 33% din diferența dintre suma plătită de Arsenal și suma încasată de londonezi dintr-un viitor transfer.

46.000.000 €a plătit Arsenal pentru Ozil, în 2013

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  13 Februarie 2016, 14:10
Postat de commy_d pe 13 Februarie 2016, 13:02

Cel mai bun mijlocas central alultimilor 10 ani,Xavi Alonso.Real l-a lasat sa plece,asa a facut si cu Ozil,care e si el la fel de bun.si se legara la cap cu ...Kroos :))

Tu compari trei jucatori cu profil diferit, acelasi lucru il face si autorul (care se pricepe la fotbal cum ma pricep eu la fizica nucleara)acestui articol. Cum naiba sa fie Ozil inlocuitor pentru Xavi daca acestia joaca pe posturi diferite?

commy_d
commy_d  •  13 Februarie 2016, 13:02

Cel mai bun mijlocas central alultimilor 10 ani,Xavi Alonso.Real l-a lasat sa plece,asa a facut si cu Ozil,care e si el la fel de bun.si se legara la cap cu ...Kroos :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează