INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

Barcelona - Real Madrid 1-3 // UPDATE Cristiano Ronaldo a primit o suspendare GIGANT » Ce i-a făcut arbitrului după eliminare

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 16:59

Cristiano Ronaldo a primit 5 etape de suspendare după evenimentele de la El Clasico din Supercupa Spaniei, 3-1 pentru Real Madrid.

Starul portughez va rata meciul retur din Supercupă și 4 etape de campionat pentru că l-a împins pe arbitrul partidei, Ricardo de Burgos Bengoetxea.

Ronaldo va pierde astfel, pe lângă returul cu FC Barcelona, și meciurile cu Deportivo La Coruna, Valencia, Levante și Real Sociedad.

Cristiano fost eliminat în minutul 82 pentru cumul de cartonașe galbene, la două minute după ce marcase golul de 2-1. Avea deja un galben pentru că își scosese tricoul pentru a celebra reușita. A doua oară, arbitrul a considerat că a simulat în careu. Fotbalistul și-a vărsat nervii pe central și l-a împins imediat după ce a primit cartonașul roșu.

Vezi aici video cu faza!

"După ce i-am arătat cartonașul galben, jucătorul m-a împins în semn de nemulțumire"
Arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, în raport

  • Returul Supercupei Spaniei, Real Madrid - Barcelona, se joacă în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 00:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
495847384098352
Rendezvous Valencia  •  15 August 2017, 04:41
Postat de Liviu Draghici pe 14 August 2017, 21:48

E de neinteles cum raportul arbitrului dupa acest meci poate fi publicat iar cele din campionatul nostru, in special la meciurile cu probleme de arbitraj, nu ! "Prietenii stiu de ce" !!!???

Ce vezi tu aici nu e raportul arbitrului ci decizia judecatorului de a-l sanctiona pe Ronaldo. Oricum, e posibil ca si raportul sa fie accesibil celor care vor sa-l vada, nu stiu...

495847384098352
Rendezvous Valencia  •  15 August 2017, 04:40
Postat de cpt.ahab pe 14 August 2017, 21:34

Nu cred. Barca are o conducere catastrofala, care doarme pe ea de vreo trei ani incoace. De aici pleaca toate. Lotul e dezechilibrat. Nu exista fundas dreapta, Vidal fiind ridicol. Le trebuie inca un fundas central. In locul lui Neymar inca nu e nimic, Deulofeu, Alcacer si D. Suarez fiind prea timizi. Iar campionatul sta sa inceapa. Realul va castiga si returul, desi n-as vrea asta.

Ce vezi tu aici nu e raportul arbitrului ci decizia judecatorului de a-l sanctiona pe Ronaldo. Oricum, e posibil ca si raportul sa fie accesibil celor care vor sa-l vada, nu stiu...

495847384098352
Rendezvous Valencia  •  15 August 2017, 04:35
Postat de grandetorito pe 14 August 2017, 17:09

Numai tu puteai sa apari cu o asemena idee. In regulament scrie clar ca pentru a participa la un meci de fotbal trebuie sa porti echipamentul corespunzator si obligatorie. Cand jucatorul isi scoate tricoul sau sortul in timpul regulamentar, incalca regulamentu si deci trebuie sanctionat. Ce l-ar opri pe un fundas sa isi scoata tricoul cand sta in zid la o lovitura libera, daca nu regulamentul. Mai judeca si tu inainte sa postezi ..chestii :)

Dupa ce se inscrie un gol meciul se intrerupe si se reia cu o lovitura de la centrul terenului, deci tehnic jucatorul isi scoate tricoul in timp ce meciul este intrerupt, doar daca nu isi pune tricoul pe el inainte de a se relua jocul. Este ca si cum daca unui jucator i se rupe tricoul in urma unui fault si nu ar avea voie sa il schimbe in timpul celor 90 de minute. O regula *** dar asta e... In curand nu mai ai voie sa te bucuri la gol decat daca esti pe teren propriu ca sa nu jignesti spectatorii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează