INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

BARCELONA - REAL MADRID 2-2 // VIDEO + FOTO Fiesta pe teren la finalul meciului » Imagini senzaționale cu fotbaliștii catalani dansând și cântând alături de fani

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 09:48

Barcelona a făcut egal cu Real Madrid, 2-2, după ce a condus cu 1-0 și 2-1, în ultimul El Clasico din acest sezon.

Catalanii continuă să fie neînvinși în La Liga în acest sezon, după 35 de meciuri, iar la finalul partidei cu marea rivală s-au distrat pe teren. Jucătorii au rămas minute bune pe gazon și s-au dus la galerie pentru a cânta cu fanii. 

 

Jucătorii au continuat fiesta și au dansat și au cântat și la centrul terenului, celebrând al 7-lea titlu de campioni ai Spaniei în ultimii 10 ani. 

 

Citește și: Messi, scos din sărite de arbitrul de la El Clasico: "Am luat titlul, gata! Nu e nevoie să le dai meciul. E un rahat ceea ce faci!" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
starcraft
starcraft  •  07 Mai 2018, 14:38
Postat de realcf pe 07 Mai 2018, 14:02

Il puteau lua si pe arbitru in hora, la cum si-a batut joc de Madrid! Varzelonaa... ca de obicei penibili!

real madrid numita si punctul cu var. scrie pe youtube si lasa comentariile ... This penalty was awarded to Real Madrid's Puskas in the 1960 UCL final vs Frankfurt

realcf
realcf  •  07 Mai 2018, 14:02

Il puteau lua si pe arbitru in hora, la cum si-a batut joc de Madrid! Varzelonaa... ca de obicei penibili!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează