INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

BARCELONA - REAL MADRID 2-2 // VIDEO Luis Suarez a recunoscut tot: "A fost decizia arbitrului și m-a surprins!" » Reacție de fair-play a atacantului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 09:01

Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2, în ultimul El Clasico din acest sezon.

După meci, Luis Suarez, marcator al unui gol și pasator la golul doi al Barcelonei, a dat dovadă de fair play. Atacantul uruguayan a recunoscut că l-a faultat pe fundașul lui Real Madrid, Raphael Varane, la golul marcat de Leo Messi.

"Așa se joacă aceste meciuri. A fost o întâlnire frumoasă. Ne doream să câștigăm. Eliminarea lui Sergi (n.r. Roberto) ne-a dezavantajat puțin contra unui rival ca Real Madrid. Egalul nu e rau, având în vedere cum a fost mers meciul.

Este fault la gol. Varane controlează mingea și eu i-am băgăt piciorul. A fost decizia arbitrului. M-a surprins", a declarat Luis Suarez potrivit Marca.

clipboard01

Citește și: Messi, scos din sărite de arbitrul de la El Clasico: "Am luat titlul, gata! Nu e nevoie să le dai meciul. E un rahat ceea ce faci!" 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1603798173250936
George Yop  •  07 Mai 2018, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duffyduck
duffyduck  •  07 Mai 2018, 10:19

Tehnica avansata a adus in prim plan toate aceste greseli de arbitraj. Ele existau dintotdeauna, dar acum, cu sponorizari si tehnologie Intel, un stop-cadru sau o reluare sunt rotite 360 de grade, se poate mari imaginea de zeci de ori fara a se pierde total calitatea, etc. In aceasta lumina, apar zeci de erori: penalty neacordat in Real - Bayern, in Roma - Liverpool, corner acordat gresit in Salzburg - Marseille, fault grosolan al lui Suarez la Varane, etc. Este clar ca fara introducerea VAR, fotbalul va aduce multe frustrari.

ge0x
ge0x  •  07 Mai 2018, 09:46

Penalty la Marcelo mai clar nu se putea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează