INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Barcelona și West Ham se bat pentru semnătura unui superstar al lui Mourinho!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 14:34

Barcelona și West Ham îl doresc pe internaționalul francez Anthony Marțial de la Manchester United, conform jurnaliștilor francezi de la cotidianul Sport.

Catalanii le fac concurență englezilor de la West Ham, dar șansele de a realiza transferul sunt foarte mici. Motivele? Șefii Barcei îi pregătesc prelungirea contractului lui Messi, ceea ce ar însemna o gaură masivă în buget, și faptul că Arda Turan este văzut de Luis Enrique ca o rezervă foarte bună pentru brazilianul Neymar.

De cealaltă parte, West Ham nu traversează un sezon bun și e greu de crezut că l-ar putea atrage pe atacant. "Ciocănarii'' sunt doar pe locul 13 în campionat și vor să-l împrumute pe francez până la finalul sezonului pentru a îmbunătăți calitatea lotului. Aceștia sunt dispuși să-l aducă pe colegul de la United al francezului, Marcus Rashford, în cazul în care împrumutul lui Martial cade.

Martial a făcut furori în tricoul lui Monaco, iar Manchester United a plătit nu mai puțin de 50 milioane euro pentu tânărul de 19 ani la acea vreme.


sursa: ESPN.com

5 goluri a reușit Martial în cele 18 partide disputate în acest sezon în tricoul ''diavolilor''

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează