INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să facă un transfer de senzaţie în 2016: "Ar fi o lovitură uriaşă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 12:34

Ariedo Braida, directorul sportiv al Barcelonei, a vorbit despre posibilitatea ca Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus, să ajungă în curtea catalanilor.

”Ne place Pogba, ne place foarte mult. Asta nu mai trebuie spus. Toate marile cluburi apreciază un campion ca Pogba. Marotta e un prieten de-ai mei și vorbim despre multe lucruri. Am vorbit și despre Pogba. E încă tînăr, dar a arătat deja calități demne de cel mai înalt nivel. Ar fi un transfer uriaș pentru Barcelona, unul interesant.

Situația noastră e însă complicată, pentru că nu mai putem transfera jucători noi pînă în 2016 din cauza sancțiunilor FIFA. Am putea ajunge la un acord pentru transfer în 2016. E o opțiune. Totul depinde de ce își dorește Luis Enrique și conducerea Barcelonei. Aștept unda verde de la club”, a spus Ariedo Braida, conform Tuttosport.

Pogba a plecat gratis de la United în 2012, club care îl vrea acum înapoi. ”Diavolii roșii” sînt nevoiți acum să bage adînc mîna în buzunar pentru a-l readuce pe Old Trafford. Pe lîngă United, Chelsea, City sau PSG și-au manifestat interesul.

90.000.000 €este prețul de la care pleacă negocierile cu Juventus pentru Pogba

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
954215071297337
Rosca Stelus  •  03 Mai 2015, 18:22

,,Marotta e un prieten de-ai mei....", bravo mai, esti gazetar nu, dar cu romana cum stai ?? Poate ca era mai bine ,,de-al meu'' !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close