INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să-şi întărească ofensiva în benzi » Doi jucători spanioli sunt în capul listei de achiziţii a catalanilor

Vitolo, în duel cu Modrici // FOTO: Guliver/GettyImages
Vitolo, în duel cu Modrici // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 martie 2017 16:11

Deşi beneficiază de tripleta MSN în atac, Barcelona caută să-şi întărească ofensiva în vară, iar principalele ţinte ale catalanilor sunt Gerard Deulofeu, jucător deţinut de Everton, şi Vitolo, de la FC Sevilla, scrie Marca.

Conform cotidianului spaniol, Robert Fernandez, directorul tehnic al formaţiei blaugrana, pregăteşte o listă scurtă de potenţiale achiziţii pentru fereastra de transferuri din vară, iar noul manager al Barcelonei, al cărui nume nu este cunoscut însă, va decide dacă va merge pe mâna acestuia.

Deulofeu, care a împlinit recent 23 de ani, este un produs al academiei "La Masia". Acesta a evoluat 6 meciuri la echipa mare a catalanilor, până în 2013, când a fost împrumutat la Everton. După două sezoane, "caramelele" l-au cumpărat definitiv, iar în prezent, jucătorul este împrumutat la AC Milan, până la finalul actualei stagiuni.

Transferul s-ar putea realiza destul de uşor, în condiţiile în care Barcelona a pus o clauză în contractul lui Deulofeu prin care îl poate răscumpăra pentru 12 milioane de euro de la Everton, în această vară, lucru luat în considerare de Robert Fernandez.

"Nu a jucat prea mult la Everton şi a fost împrumutat la Milan, unde a avut evoluţii bune şi chiar este selecţionat la naţionala Spaniei. Sunt veşti bune pentru noi deoarece îl putem cumpăra pentru 12 milioane de euro. Este bine că avem această posibilitate", a spus directorul tehnic al Barcelonei, conform Sport.

10 meciuria evoluat Deulofeu la Milan, din ianuarie şi până în prezent, reuşind un gol şi 3 pase decisive

Pe lângă jucătorul plecat din curtea proprie, Barcelona îl mai are pe lista de transferuri şi pe Vitolo, jucătorul de la Sevilla, alături de care a câştigat de trei ori Europa League, în precedentele trei sezoane.

Fotbalistul de 27 de ani se află de mai multă vreme în vizorul echipei de pe Camp Nou, impresionându-i pe conducătorii Barcelonei prin faptul că poate evolua în ambele flancuri ale atacului, chiar dacă la echipa andaluză a jucat, cu precădere, în dreapta.

Contractul lui Vitolo cu Sevilla expiră în 2020, însă conducătorii clubului cunosc interesul Barcelonei şi i-ar putea da drumul pentru aproximativ 30 de milioane de euro, cu 10 milioane mai puţin decât clauza de reziliere a fotbalistului.

37 de partidea strâns Vitolo, în acest sezon, marcând de 4 ori şi oferind 7 pase decisive

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează