INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona vrea să transfere un internațional olandez » Este unul dintre cel mai bine cotați tineri fundași din Europa

foto Guliver/Getty Images
foto Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 16:23

Clubul catalan și-a fixat ca țintă prioritară aducerea pe Camp Nou a lui Matthijs de Ligt, jucătorul lui Ajax Amsterdam. Fotbalistul, în vârstă de numai 18 ani, este la al doilea sezon în Eredivisie.

Potrivit presei spaniole, Barcelona ar fi contactat clubul olandez pentru a-l transfera pe apărătorul central, încă din această iarnă, el fiind considerat a fi ”viitorul Gerard Pique”. Cu toate acestea, Marc Overmans, directorul sportiv al ”lăncierilor” le-ar fi spus oficialilor echipei blaugrana că tânărul, produs la academia Ajaxului, nu este de vânzare.

Se pare că nici Ligt nu-și dorește să se transfere la formația lui Valverde: ”Prefer să fiu titular la Amsterdam, decât să stau pe bancă la Barcelona”. Cum fundașul are contract cu echipa lui Marcel Keizer până în vara lui 2021, este probabil ca Ajax să ceară o sumă considerabilă pentru a renunța la serviciile sale.

Jucătorul, care a debutat la prima echipă a ”lăncierilor” în 2016, este un om de bază în prezent, iar ascensiunea sa a culminat cu convocarea la naționala Olandei, unde a evoluat de două ori în 2017.

Matthijs de Ligt, care este cotat la 5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, a jucat 11 meciuri în Eredivisie, iar în acest sezon, dar a fost folosit și în partidele din Europa League.

surse: dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează