INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Bătaie între doi giganți din Premier League! Unul dintre cei mai doriți jucători din Serie A poate veni pe 50 de milioane de euro!

Lorenzo Insigne, Napoli, foto: reuters +1   FOTO
Lorenzo Insigne, Napoli, foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 10:52

Luptă acerbă în Premier League pentru italianul Lorenzo Insigne, 25 de ani! Liverpool și Tottenham sunt echipele angrenate momentan în cursa pentru semnătura mijlocașului ofensiv care îi ține în șah pe oficialii lui Napoli.

Reînnoirea înțelegerii lui Kalidou Koulibaly cu Napoli l-a pus pe gânduri pe Insigne, care-și dorește o mărire substanțială de salariu.

Se pare că internaționalul italian are pretenții pentru cel puțin 100.000£ pe săptămână (circa 112.000€) ca să rămână în Sicilia, însă patronul napoletanilor, Aurelio De Laurentiis este dispus să-l cedeze pe Insigne în schimbul a 50.000.000 €.

  • Jürgen Klopp își dorește mai multe opțiuni în ofensiva lui Liverpool, iar Insigne pare o alegere excelentă, fotbalistul cu 4 assisturi în 8 prezențe în acest debut de sezon în Serie A fiind o soluție de viitor.
  • Mauricio Pochettino îi face însă concurență tehnicianului german, Tottenham fiind în criză de jucători de creație după accidentarea lui Harry Kane și neadaptarea lui Vincent Janssen, jucător adus în această vară pe White Hart Lane.

25.000.000€este cota de piață a lui Lorenzo Insigne, conform transfermarkt.de, italianul având contract cu Napoli până în iunie 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează