INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bătaie mare pe un internațional francez de la Liverpool » Sevilla, Galatarasay și Southampton și-l doresc

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 15:02

Mamadou Sakho își va decide viitorul în această săptămână, deoarece antrenorul Jurgen Klopp nu l-a folosit deloc în actualul sezon și l-a determinat să-și caute norocul la altă echipă.

Dintre posibilele destinații ale fundașului central de la Liverpool, ar putea fi Sevilla, Galatasaray sau Southampton.

Clubul spaniol și cel turc au contactat deja echipa ”cormoranilor” pentru un transfer al jucătorului. O altă variantă ar fi formația lui Claude Puel, deși managerul ”sfinților” nu a amintit de Sakho, atunci când a fost întrebat de posibilele mutări din această iarnă. Totuși, fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, ar fi atras de ideea de a rămâne în Premier League.

Liverpool a plătit suma de 18 milioane de lire sterline pentru aducerea francezului de la Paris Saint-Germain, în septembrie 2013. El și-a prelungit contractul cu ”cormoranii” în 2015, dar în sezonul trecut nu a evoluat decât un meci în Premier League.

Ulterior, Sakho a fost depistat pozitiv la un test antidoping realizat pe 17 martie 2016, după meciul cu Manchester United de pe ”Old Trafford”, din Europa League, și suspendat provizoriu. Însă, după judecarea cazului, UEFA l-a considerat nevinovat și i-a ridicat pedeapsa.

Liverpool cere 20 de milioane de lire sterline pentru transferul lui Sakho, dar este posibil ca echipa engleză să-și micșoreze pretențiile, în cazul în care nu primește o ofertă consistentă.

Sakho a îmbrăcat tricoul ”cormoranilor” în 56 de meciuri în Premier League, în cei trei ani petrecuți pe ”Anfield Road”.

surse: dailymail.co.uk, bbc.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează