INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Bătaie pe Coasta de Azur » Un steag a stîrnit conflicte şi la un meci din Franţa

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:40

Încă un joc s-a terminat cu scîntei şi incidente grave din cauza unui steag. Episodul s-a întîmplat sîmbătă seară, la Nice, după finalul partidei cîştigate de fosta "lanternă" Bastia (1-0).

În rolul provocatorului a fost Jean-Louis Leca, portarul de rezervă al oaspeţilor, ce a intrat pe teren fluturînd un drapel al Corsicii. Degeaba a încercat Digard, căpitanul lui Nice, să-l oprească.

Fanii din peluza Sud s-au revoltat, iar o sută dintre ei au pătruns pe gazon şi imediat s-a iscat o bătaie generală, calmată cu greu de stewarzi. 4 fani au fost reţinuţi, alţi cîţiva suferind răni minore.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tomorri
tomorri  •  20 Octombrie 2014, 13:09
Postat de vladutz13 pe 20 Octombrie 2014, 10:02

Aha, pe cat facem pariu ca mai mult de cateva etape de suspendare pt portar si stadionul din Nice nu o sa primeasca??? In schimb FRANCEZUL Platini discuta excluderea definitiva a sarbilor din preliminarii

francezul PLATINI nu tb sa vorbeasca deloc de excluderea serbiei ci tb s-o excluda efectiv dupa atatea cazuri repetate de rasism si violente impotriva altor nationale.francezul PLATINI pana acum nu a facut altceva decat sa apere serbia ( franta intotdeauna i-a protejat pe salbatici). uita-te pe youtube cate probleme cu meciuri suspendate din cauzele enumerate mai sus ai sa gasesti legate de serbia ta asa k nu mai ii mai victimiza tu pe ei. chiar nu e cazul

vladutz13
vladutz13  •  20 Octombrie 2014, 10:02

Aha, pe cat facem pariu ca mai mult de cateva etape de suspendare pt portar si stadionul din Nice nu o sa primeasca??? In schimb FRANCEZUL Platini discuta excluderea definitiva a sarbilor din preliminarii

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:26

iata ca si in vest se poate.. prea multe ambitii si orgolii prostesti, in fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează