INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Bayern dă lovitura! Vrea un superjucător de la Real Madrid: "Are un talent imens!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 16:27

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Bayern München, îl dorește în Bundesliga pe fostul său elev, James Rodriguez, care evoluează în prezent la Real Madrid, scrie Marca.

Jucătorul columbian este mai mult rezervă pe Santiago Bernabeu, acesta fiind motivul principal pentru care l-a contactat pe fostul său antrenor Ancelotti, pentru a pune la cale un posibil transfer de al său.

James Rodriguez, în vârstă de 25 de ani, a mai jucat la Envigado, în Columbia, Benfield și la FC Porto însă în actualul sezon nu a prins foarte multe șanse la Real Madrid.

Ancelotti l-a adus pe fotbalist în capitala Spaniei după Cupa Mondială din 2014 și a declarat de multe ori că îl apreciază foarte mult pe columbian ”Este un jucător foarte bun. Mă uimește mult. Are un talent incredibil.” a declarat antrenorul pentru CNN.

Bayern nu este singura echipă interesată de mijlocașul lui Real Madrid, Manchester îl are de ceva vreme în vizor, asemenea multor echipe din Premier League.

Cele două cluburi, Bayern și Real Madrid, colaborează pentru o ipotetică înțelegere, cum s-a întâmplat deja în trecut pentru jucători Xabi Alonso și Tony Kroos. Suma cerută de Florentino Perez pentru columbian este de 70 de milioane de euro, bavarezi sunt dispuși la momentul actual să ofere doar 59 de milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează