INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen a găsit înlocuitorul lui Lewandowski

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 01:06

Atacantul lui Inter Milano, Mauro Icardi, ar putea ajunge în sezonul următor la Bayern Munchen.

Potrivit publicației spaniole Don Balón, Icardi este considerat de șefii lui Bayern Munchen înlocuitorul perfect pentru Robert Lewandowski. Polonezul va părăsi gruparea bavareză la finalul acestui sezon, având oferte de la Manchester United, Manchester City și Chelsea.

În vârstă de 24 de ani, Icardi se află în prezent pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Seria A, având 11 goluri, cu trei mai puține față de Ciro Immobile, jucătorul lui Lazio care conduce această ierarhie.

Presa spaniolă susține că Inter Milano speră să îl convingă totuși pe Icardi să rămână în continuare pe San Siro:

"Da, Inter nu îl va lăsa pe căpitanul său să plece așa ușor. Italienii speră să participe în sezonul următor al Ligii Campionilor și, astfel, să fie în măsură să îl convingă pe Icardi să refuze ofertele care vin din Germania, Anglia și Spania".

Icardi a venit la Inter de la Sampdoria în iulie 2013, pentru 13 milioane de euro. Căpitanul nerazzurrilor mai are contract cu formația antrenată de Luciano Spalletti până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt. de la 50 de milioane de euro.

12partide a jucat în acest Icardi în toate competițiile reușind 11 goluri și un assist


sursa: tycsports.com

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează