INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen a pierdut un jucător important, pînă la finalul sezonului!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 13:52

Jerome Boateng s-a accidentat în victoria bavarezilor cu 2-1, împotriva lui Hamburg, din deplasare.

Campionul mondial a părăsit terenul în minutul 56, șchiopătînd vizibil. Medicii au dat verdictul: va lipsi 3 luni de pe gazon, cel puțin. Jucătorul german de origine ghaneză are probleme la mușchii aductori, potrivit Bild.

În cazul în care Bayern se va califica în finala Champions League, Boateng nu va putea juca. Finala e programată pe 28 mai 2016. Fotbalistul va putea evolua totuși la Europeanul din vară, din Franța. Germania joacă primul meci pe 13 iunie, cu Ucraina.

Bayern are un avans consistent în Bundesliga, 7 puncte în fața lui Dortmund.

În Champions League, Bayern joacă în optimi cu Juventus, finalista de anul trecut. Prima manșă se joacă la Torino pe 23 februarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close