INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Bayern Munchen l-a achiziționat definitiv pe Kingsley Coman. Cât a primit Juventus + pe ce perioadă a semnat

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 27 aprilie 2017 22:33

Kingsley Coman, atacantul francez care fusese împrumutat de la Juventus, va rămâne si din vară la Bayern Munchen, după ce a semnat o înțelegere valabilă pe două sezoane cu campioana Germaniei.

Coman evoluează la Bayern din august 2015, bavarezii plătind pentru împrumutul său 7 milioane de euro. Pentru transferul definitiv, gruparea antrenată de Massimiliano Allegri va mai primi 21 de milioane de euro.

"Kingsley Coman este o piesă importantă pentru viitorul echipei noastre, așa că am decis să luăm această opțiune. Kingsley este un jucător cu mare potențial. Suntem convinși că ne va ajuta în următorii ani", a declarat Karl-Heinz Rummenigge, președintele executiv al lui Bayern.

Vara trecută, Coman declara că își dorește să rămână la Bayern Munchen și după expirarea împrumutului său.

"Vreau să rămân. Când am ajuns aici, intenția mea era să stau o perioadă lungă de timp. Bayern Munchen este una din cele mai bune echipe din lume și vreau să rămân aici pentru foarte mult timp", a declarat internaționalul francez.

Coman a crescut la juniorii lui PSG. Acesta a evoluat doar în 3 partide pentru campioana Franței, ajungând la 17 ani la Juventus din postura de jucător liber de contract.

2 goluri în 23 de partide a marcat Coman în acest sezon în toate competițiile

1 gol în 11 meciuri a înscris Coman în naționala Franței pentru care evoluează din 2015

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează