INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Benzema iese din nou la atac la adresa unui coleg: "E căzut în cap" » Se ia de antrenor: "Mi-a întors spatele și m-a rănit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 10:56

Karim Benzema, vârful lui Real Madrid a vorbit din nou de cazul "Sextape", după care a fost exclus de la naționala Franței: "Am făcut o singură greșeală, că am vrut să ajut un coechipier. Eroarea s-a transformat în oroare".

De doi ani, din octombrie 2015, Karim Benzema a dispărut de la "naționala" Franței, din cauza scandalului "Sextape". A fost acuzat de complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală, după ce Mathieu Valbuena, coechipierul său, a susținut că atacantul lui Real a încercat alături de alții să-l șantajeze cu o înregistrare intimă. 

Invitat la Canal +, internaționalul a negat din nou: "Nu am de ce să-mi cer scuze. Am făcut o singură greșeală, că am vrut să ajut un coechipier. Eroarea s-a transformat în oroare". Când i s-a reamintit interviul lui Valbuena din Le Monde - "Nici celui mai mare dușman nu i-aș fi făcut așa ceva!" -, Benzema l-a ironizat pe actualul jucător al lui Fenerbahce: "Valbuena e căzut în cap". 

Se mai gândește la selecționată? "Nu sunt prost, realizez că Deschamps nu mă va mai chema cât timp va fi acolo", a afirmat vârful în vârstă de 29 de ani. "Am vorbit cu el înainte de Euro și nu mi-a dat nicio explicație. Eu îl respect și l-am respectat întotdeauna. La început, și el m-a respectat mult. Apoi, mi-a întors spatele. M-a rănit". 

"Sunt supărat pe Deschamps. M-a refuzat la Euro, deși eram în maximum de formă. Sunt un competitor, vreau să câștig un trofeu și cu țara mea. Și, ca să câștigi, ai nevoie de cei mai buni. Imaginea pe care oamenii o au acum despre mine este falsă. Eu nu sunt un perturbator" Karim Benzema, atacant Real Madrid

27 de goluria marcat Karim Benzema în 81 de selecții pentru Franța 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  13 Noiembrie 2017, 14:25

Nu te-o pus nimeni sa-l sansajezi p Valbuena, sau mai rau, sa-l ajuti pe altul care vrea sa-l santajeze..iti meriti soarta...oricum franta nu duce lipsa de atacanti... acolo mai sunt Giroud, Mbappe, Lazacette sau Griezmann, are balta peste..unde sa mai joace un complice in santaj ~~ STAI PE TUSA SI CUGETA CE AI FACUT.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează