INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Benzema l-a apărat pe Ronaldo: "Nu e egoist, doar vrea să aibă mereu balonul" :D

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat joi, 08 iunie 2017 23:32

Colegul lui Ronaldo din atacul campioanei Europei, Karim Benzema, i-a făcut portretul portughezului, într-un interviu pentru AS.

Francezul a insistat pe faptul că CR7 nu ar trebui catalogat drept un jucător egoist, în ciuda dorinţei lui de a înscrie tot timpul.

''Nu am cuvinte. Când aud numele lui, am doar admiraţie. Este un personaj extraordinar.

Noi ne înţelegem foarte bine pe teren. El vrea să aibă balonul și este foarte dificil să i-l iei când aleargă cu el. Nu este egoist pe teren, dar dacă are mingea el pare că întotdeauna caută să înscrie. Şi, deodată, găsește o pasă prin care mă pune în situaţia de a înscrie!'', a declarat atacantul lui Real Madrid

sursa: goal.com 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează