INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Bologna - Inter 1-1 » Scandal pe Dall'Ara pentru un 11 metri. ”Ne simțim furați!”

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 10:46

Antrenorul Roberto Donadoni acuză arbitrajul după ce echipa sa, cu un Verdi magnific, a pus prima piedică nerazzurrilor: ”Penalty inventat, Mbaye a fost dezechilibrat! Invers, ar fi fluierat arbitrul vreodată?”.

Vezi AICI video de la Bologna - Inter 1-1!

Inter a pierdut marți primele puncte din acest sezon, însă putea să plece chiar cu mâna goală de la Bologna, dacă nu egala dintr-un penalty controversat. "Mi se pare nedrept să-l inventezi. Nu există un 11 metri pentru ghinion. Mbaye a fost dezechilibrat și apoi cade, iar mingea se ducea în altă direcție. Ne simțiti furați, este o viciere de rezultat. Dacă faza se petrecea în careul nostru, ar fi fluierat vreodată la fel?", a atacat Donadoni.

Antrenorul gazdelor e contrat de Spalletti în privința faultului asupra lui Eder din minutul 77, decizia arbitrului Di Bello fiind confirmată și de VAR. "Exagerează. Nu cred c-am furat un punct, nu găsesc atât de scandalos egalul, dar nu aveam nimic de zis dacă Bologna câștiga. Trebuie să fim mai rapizi, mai răi și mai constanți".

"Îl rad cu briciul"

A fost meciul lui Verdi pe Dall'Ara, strălucitor sub privirile selecționerului Ventura și autor al unui supergol din marginea careului. Dar și ocazia regăsirii golului pentru Icardi. Căpitanul interist a renunțat la blondul platinat și s-a ras zero în cap, transformând penaltyul, până la urmă just acordat (Mabye îl atinge cu mâna și piciorul pe Eder). "Acum Mauro a marcat, așa că-i vom tăia fiecare fir de păr cu briciul", a spus după meci Spalleti.

12-8este raportul șuturilor (4-3 cadrate) în favoarea Bolognei, depășită doar la posesie (41,5%-58,5%) și la cornere (3-11)

7 din ultimele 11 goluri ale Interului în acest campionat s-au marcat în ultimul sfert de oră. Icardi a reușit 6 în primele 5 etape, al doilea sezon la rând

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Septembrie 2017, 11:04

Da, in Italia se dau Penalty-uri,....pentru atingeri !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează