INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Bolt nu renunță la visul de a juca fotbal: multiplul campion olimpic la atletism s-a autopropus la noua echipă a lui Beckham

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Robert PopaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 12:45

Fostul mare atlet, Usain Bolt (31 ani), e mai hotărât ca niciodată să se apuce de fotbal. După ce a anunțat că în luna martie va da probe la Borussia Dortmund, jamaicanul visează să joace și peste ocean.

David Beckham și-a înființat propria echipă, Miami Beckham United, care va evolua din sezonul următor în Major League Soccer ( MLS). La scurt timp după lansarea clubului de fotbal, jucătorul care a scris istorie la Manchester United și LA Galaxy a fost felicitat de numeroase personalități din sport, dar și de la Hollywood.

Beckham a realizat un colaj cu mesajele de susţinere şi l-a postat pe contul său de Instagram. Usain Bolt, Jennifer Lopez, Will Smith, Serena Williams sau Jay-Z se numără printre vedetele care i-au urat succes lui Beckham în meseria de patron. De altfel, Bolt s-a autopropus la noua echipă a fostului internațional englez.

"Dacă ai nevoie de un atacant, eu sunt omul pe care îl cauţi", i-a transmis Bolt.

Multiplul campion olimpic la atletism a recunoscut, însă, la un moment dat că marele său vis rămâne acela de a juca la Manchester United. Afirmația nu este întâmplătoare, Bolt fiind un fan al ”Diavolilor roșii”.

Usain Bolt s-a retras din atletism în 2017, după Campionatele Mondiale de la Londra. La ultimul turneu din cariera sa, sportivul jamaican a obținut bronzul în proba de 100 de metri.

În cei peste 16 ani de carieră, Usain Bolt a luat 8 medalii olimpice (2 în 2008 la Beijing, 3 în 2012 la Londra și 3 în 2016 la Rio).

sursa: instagram.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează