INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

"BOMBĂ" în Premier: un nou caz Van Persie? Mourinho vrea să aducă un superjucător de la o rivală

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 14 septembrie 2017 15:22

Mesut Özil, 28 de ani, este în cărți pentru un transfer la Manchester United după cinci sezoane petrecute la Arsenal, titrează The Sun.

Hotărât să nu mai prelungească înțelegerea cu "tunarii", internaționalul german ar putea ajunge pe Old Trafford din postura de jucător liber de contract, urmând să lucreze din nou sub comanda lui Jose Mourinho. Özil a colaborat cu tehnicianul portughez și în perioada petrecută la Real Madrid (2010-2013), între ei existând un respect reciproc deosebit, mijlocașul declarând în trecut că Mourinho a fost cel care i-a redat încrederea.

8.100.000 £pe sezon au pus pe masă șefii lui Arsenal pentru Özil ca germanul să rămână pe Emirates

Deși în 2013 au plătit circa 50.000.000 € în schimbul lui Özil, londonezii riscă să-l piardă gratis pe unul dintre cei mai valoroși jucători, fanii "tunarilor" văzându-l deja pe acesta drept "noul Robin van Persie". În 2012, vârful olandez părăsea Arsenal în favoarea "diavolilor", după 8 sezoane în care a fost idol pe Emirates.

32 de goluriîn 164 de meciuri a reușit Mesut Özil în tricoul lui Arsenal, bifând 3 Cupe și o Supercupă a Angliei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close