INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bombardierul la înălțime » Gerd Muller a fost desemnat cel mai bun jucător din istoria Bundesliga

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 16:11

Gerd Muller este unul dintre cei mai buni atacanți din istoria Germaniei. ”Bombardierul”, cum era supranumit legenda lui Bayern, este al doilea cel mai prolific marcator al ”panzerelor”, top în care a fost depășit abia de curînd de Miroslav Klose.

Într-o anchetă a cotidianului german Bild Sport, Muller a ieșit pe primul loc în topul celor mai buni jucători germani din istoria Bundesligii. Dintre jucătorii din top 10, doar doi mai sunt în activitate: Thomas Muller și Miroslav Klose.

Gerd Muller a marcat 365 de goluri în 427 de apariţii în Bundesliga şi 617 goluri în întreaga carieră. Acesta a aflat de curînd că suferă de teribila maladie Alzheimer. Are 70 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
698882196889323
Mario Dinu  •  01 Ianuarie 2016, 17:59

Asa este, era atat de bun ca il uram, eu nu am tinut cu Germania niciodata.

idi53
idi53  •  31 Decembrie 2015, 22:39

Impreuna cu Uwe Seler faceau un cuplu devastator!Cred ca erau cel mai bun cuplu de atacanti din toate timpurile!Am fost printe norocosii care i-am vazut jucand la tv binenteles!

mplttev
mplttev  •  31 Decembrie 2015, 20:10

Mare jucător. Împreună cu Uwe cred c-au fost cei mai buni atacanți germani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează