INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Bonus de superstar pentru Busquets » Barcelona își recompensează substanțial cel mai constant jucător

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 10:11

Sergio Busquets e printre cei mai în formă fotbaliști ai Barcelonei și randamentul constant al mijlocașului este recompensat de conducere. 

În februarie 2015, fotbalistul de 27 de ani a semnat prelungirea contractului cu formația catalană pînă la 30 iunie 2019, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, i-a promis atunci că ar putea primi un bonus dacă randamentul său va fi cel așteptat. Cum Busquets e determinant în jocul echipei, conducerea s-a ținut de cuvînt și mijlocașul va primi aproximativ 1 milion de euro, conform Marca.

175 milioane €e clauza de reziliere a contractului lui Busquets

Mijlocașul e al 6-lea cel mai bine plătit fotbalist al Barcelonei, după Messi, Neymar, Luis Suarez (ale căror salarii depășesc 10 milioane de euro), Iniesta și Pique.

"Busquets e cel mai bun mijlocaș din lume și e cel mai inteligent fotbalist pe care l-am antrenat vreodată" Luis Enrique, antrenor Barcelona

Xavi Hernandez, fostul căpitan al Barcelonei, l-a numit pe Sergio succesorul său: "Sînt un mare fan al lui Busquets. E genul de jucător care poate schimba un meci. Trebuie să facă un pas în față și să conducă Barcelona, el va fi liderul acestei echipe, atît pe teren, cît și în vestiar, în următorii ani. E succesorul meu natural".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează