INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Borja Valero, la un pas de AC Milan » Ce ofertă a primit Fiorentina din partea echipei lui Montella

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 13 iunie 2017 23:17

Mijlocașul Fiorentinei Borja Valero are șanse mari sa evolueze din sezonul viitor la AC Milan.

Publicația spaniolă Marca susține că Valero este foarte aproape de a fi pregătit din nou de Vincenzo Montella, fostul său antrenor de la Fiorentina care a semnat in această vară prelungirea contractului cu AC Milan.

Aceeași sursă dezvăluie că AC Milan îi va plăti formației din Firenze aproximativ 10 milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocașul spaniol.

În vârstă de 32 de ani, Valero a încheiat al cincilea sezon în tricoul Fiorentinei, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători de fanii formației antrenate de Stefano Pioli. Deși a declarat de mai multe ori că își dorește să se retragă de la formația Viola, Milanul speră să îl ademenească pe Valero să vină pe San Siro și prin faptul că ar fi antrenat din nou de Montella, cel care de altfel l-a adus în Italia la gruparea toscană.

40 de partidea disputat Valero în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și 10 assist-uri

Borja Valero a venit la Fiorentina de la Villarreal în august 2012 pentru 7 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani, care are și o selecție la naționala Spaniei, mai are contract cu formația Viola până în iulie 2019. Crescut la juniorii lui Real Madrid, Valero a mai evoluat în cariera sa la echipele a doua și a treia ale "galacticilor", RCD Mallorca și West Bromwich Albion.

surse: football-italia.net, it.eurosport.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează