INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Borriello a câștigat pariul cu Vieri, iar cu banii obținuți a ales să facă un gest emoționant

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 18 mai 2017 21:31

Atacantul lui Cagliari, Marco Borriello a câștigat pariul pus la începutul sezonului cu Bobo Vieri. Fostul jucător al lui Inter îi promisese lui Borriello că îi va trimite un cec pentru vacanța de vară, în cazul în care va reuși să marcheze 15 goluri în acest sezon.

Cum atacantul în vârstă de 34 de ani a depășit deja borna, Vieri s-a ținut de cuvânt și și-a onorat promisiunea.

Într-un videoclip postat pe profilul lui Instagram, Borriello a surprins pe toată lumea anunțând că, în locul vacanței, cu suma de bani primită va dota trei spitale din Italia cu defibrilatoare. 

"În loc să cheltui banii pentru concediu, am decis să îi folosesc pentru o cauză bună. Am cumpărat trei defibrilatoare și am ales să le donez spitalelor din trei orașe care îmi sunt dragi: Napoli, Sardinia și Norcia", a declarat Borriello.

Gestul a fost foarte apreciat de fani, care au lăsat multe comentarii și l-au lăudat pentru inițiativă.

În vârstă de 34 de ani, Borrielo a ajuns în august 2016 la Cagliari din postura de jucător liber de contract, după ce în primăvara anului trecut îmbrăcase tricoul Atalantei. El își termină contractul cu gruparea rossoblu la finalul acestui sezon.

20 de goluriîn 35 de partide a marcat Borriello în acest sezon în toate competițiile


sursa: lastampa.it

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close