INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Borussia Dortmund va primi despăgubiri pentru că nu va juca în Liga Campionilor » Cum e posibil

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 20:42

Borussia Dortmund a avut un sezon foarte slab și nu va prinde Liga. Deși anul trecut a făcut spectacol în Liga Campionilor, reușind să ajungă pînă în "sferturi", acum nemții ocupă locul 9 în Bundesliga.

Echipa lui Klopp nu va pierde bani pentru neparticiparea în Ligă, ba mai mult Borussia va cîștiga o sumă imensă. Publicația americană Bloomerg a dezvăluit că Dortmund are o poliță de asigurare prin care își va recupera o mare parte din pierderile neparticipării în cea mai importantă competiție intercluburi.

În anul fiscal precedent, Borussia a raportat venituri de 260,7 milioane de euro, din care 34,7 milioane de euro a fost bonusul primit de la UEFA. Conform sursei citate, nemții sînt la al treilea an în care și-au făcut o asemenea poliță.

Contactat de cei de la Bloomberg, directorul executiv al clubului, Hans-Joachim Watzke, nu a făcut nici un comentariu legat de această informație.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Aprilie 2015, 08:13

...*** ...de ne spuneti ***?...sa nu joace ei bine intr un an ...ca i despagubeste ...Mutu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spivak
spivak  •  23 Aprilie 2015, 23:10

Dacă ar fi aşa, toate cluburile şi-ar face poliţe din astea şi nu şi-ar mai bate capul să câştige vreo competiţie.

705744399536436
Teodor Cosmin  •  23 Aprilie 2015, 21:55
Postat de d_3amon pe 23 Aprilie 2015, 21:09

nostradamus a scris articolul asta? mai sunt 5 etape si sunt 6 puncte de recuperat pana la un loc de europa league. mai joaca si semifinala cu bayern in cupa germaniei, de unde pot la fel ajunge in europa daca castiga trofeul. poate ati gresit traducerea de unde ati copiat articolul si ati scris europa in loc de UCL.

În condiţiile în care Arminia Bielefeld nu va caştiga DFB Pokal (Cupa Germaniei), Borussia trebuie ori să ajungă în finala competiţiei, ori să se claseze pe locul 7, deoarece într-o finală câştigată de Bayern sau Wolfsburg (ele fiind deja calificate in UCL), echipa de pe locul 7 va juca în EL. Iar între Dortmund şi echipa de pe locul 7 (Werder Bremen) sunt doar 2 puncte, în condiţiile în care ele au meci direct în ultima etapă din Bundesliga. Personal, cred că Dortmund nu au cum să rateze cupele europene în acest an de tranziţie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează