INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Brazilianul revelației Watford: ”Mie să-mi fie frică de Chelsea? Mi s-a pus pistolul la tâmplă!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 11:47

Richarlison, locul 4 în Premier cu echipa londoneză, povestește din adolescența în Nova Venécia: ”Am trăit printre droguri și schimburi de focuri. Zilnic”.

Richarlison, un puști de doar 20 de ani, s-a lansat ca o tornadă în Premier League. Trei goluri, două assisturi și multe acțiuni vijelioase pe aripa lui Watford, echipa care nu a avut niciodată un start mai performant în istorie. Locul 4, cu patru victorii și 3 egaluri în primele 8 etape, înaintea lui Chelsea și Arsenal.

12,4 milioane €a plătit Watford în vară pentru a-l achiziționa pe Richarlison de la Fluminense

"În curtea din spatele casei mele, prietenii ascundeau drogurile înainte să le vândă. Cum să-i dau pe mâna poliției? Unii sunt la închisoare acum. Eu n-am atins niciodată drogurile"
Richarlison, atacant Watford

După 2-1 cu "tunarii", Richarlison joacă mâine pe " Stamford Bridge". Întrebat dacă îi este teamă, brazilianul născut și crescut în favela Vila Rúbia din Nova Venécia a răspuns: "Mie să-mi fie frică de Chelsea? Am trăit printre droguri și schimburi de focuri. Zilnic. Odată, mi s-a pus pistolul la tâmplă. Un traficant m-a confundat și a crezut că vreau să-i fur locul în care distribuia drogurile", a declarat el pentru Daily Telegraph în primul său interviu din Anglia. "Asta a fost viața mea. După tot ce mi s-a întâmplat, să joc fotbal împotriva lui Chelsea pare mult mai ușor". 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează