INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Buffon nu s-a calmat nici la 4 zile după meciul cu Real: "Aș spune totul din nou, dar cu un limbaj mai civilizat"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 09:29

Gianluigi Buffon, căpitanul lui Juventus, l-a numit ”coș de gunoi” și ”animal” pe arbitrul Michael Oliver, după ce englezul a decis calificarea Realului în semifinalele Ligii cu un penalty în prelungiri.

Când Michael Oliver a văzut fault la duelul Benatia - Lucas Vázquez, în minutul 90+3, Buffon s-a dezlănțuit împotriva arbitrului englez.

Atunci, pe teren, fiind eliminat, și mai târziu, la microfon. "Are un coș de gunoi în loc de inimă" și "nu e om, e animal", a declarat căpitanul lui Juventus, după ce a ratat calificarea în semifinale (deși a învins cu 3-1 la Madrid) și ultima șansă de a câștiga Liga Campionilor.

"Nu-mi poți cere să fiu echilibrat"

Sâmbătă, a vorbit iar despre acel moment, despre acea reacție. A repetat ideile, dar a părut că regrete cuvintele. "Nu-i poți cere unuia care trăiește sportul ca mine să fie echilibrat. Gândurile mele, oricât de excesiv exprimate, aveau logica lor.

Aș spune totul din nou, sigur, cu un limbaj mai civilizat", a declarat portarul în vârstă de 40 de ani în timpul emisiunii "Le lene", la canalul Italia 1.

"Nu trebuie să repar nimic. Sunt om, cu pasiune, sentimente, furie. Nu mă ascund în spatele ipocriziei. Uneori, am diverse moduri de a-mi exprima sentimentele, bune sau rele, câteodată excesive, dar acesta sunt eu. Gigi Buffon", a completat italianul.

"Nu spun că nu a fost penalty, spun că exista îndoială. Nu puteai zice: «Pentru mine, e penalty cu certitudine». Iar în fața acestei imagini, un arbitru experimentat ar fi procedat altfel, cu 20 de secunde înainte de final. Nu el trebuia să fie protagonistul"
Gianluigi Buffon, portar Juventus

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  15 Aprilie 2018, 11:03

Prima parte a titlului o contrazice pe a 2a: numai la GSP se poate asa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează