INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Buffon s-a răzgândit și ia în calcul revenirea la națională: "Doar am luat o pauză"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 17:56

După ce a declarat că se va retrage de la naționala Italiei în cazul în care Italia nu se va califica la Campionatul Mondial, Gianluiggi Buffon, cel care peste două luni va împlini 40 de ani, a mărturisit că va da curs în continuare unei eventuale selecții la Squadra Azzura.

"Am luat doar o pauză de la echipa națională și nu voi refuza nicio viitoare convocare, dacă o voi primi. Am o anumită vârstă și simt nevoia să iau o pauză. În cazul în care Italia are nevoie de mine, mă voi întoarce chiar și la 60 de ani", a declarat legendarul goalkeeper, în presa din Italia. 

Italia a ratat calificarea la CM 2018, după ce a fost eliminată la baraj de Suedia. Imediat după meci, Buffon și-a anunțat, cu lacrimi în ochi, retragerea de la națională. 

175 de selecțiiare Buffon la naționala Italiei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează